Binnenzonwering

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Binnenzonwering Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar mooie binnenzonwering voor uw ramen? Bij Mooie Vloeren Van Mano vindt u niet alleen mooie houten vloeren, PVC– en laminaatvloeren, maar ook verschillende soorten binnenzonwering van hoge kwaliteit.

Wat is binnenzonwering?

Binnenzonwering is raambekleding aan de binnenkant van uw raam. Het houdt de warmte buiten en zorgt ervoor dat uw woning lekker koel blijft. Daarbij is zonwering ook decoratief voor uw woning. Het soort binnenzonwering dat u kiest, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Bij Mooie Vloeren Van Mano kunt u eenvoudig verschillende soorten zonwering bestellen van hoge kwaliteit. We leveren uw bestelling bij u aan huis en indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze ophangservice.

Welke soorten binnenzonwering zijn er?

Er zijn verschillende soorten binnenzonwering. Zo kunt u kiezen uit:

  • Aluminium jaloezieën 
  • Houten jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Duplégordijnen
  • Shutters

Onze shutters zijn van de merken Zonnelux en Wehlton. Alle andere binnenzonweringproducten zijn van de merken Lifestyle en ABZ.

RAAMDECORATIE OP MAAT

Bij Mooie Vloeren Van Mano weten we hoe belangrijk de juiste raamdecoratie is. Naast dat het de uitstraling van een ruimte heel erg beïnvloedt, verschilt het ook per type en kleur raamdecoratie hoe verduisterend het is voor een kamer. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit raamdecoratie, waardoor u verzekerd bent van zonwering waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. Bekijk onze raamdecoratie in onze showroom in Bergen op Zoom, voor het complete aanbod.

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën zijn licht in gewicht en erg veelzijdig. Bij Mooie Vloeren Van Mano vindt u verschillende breedtes en kleuren aluminium jaloezieën in standaard afmetingen. Ook wanneer u jaloezieen op maat wilt laten maken, of een bijzondere vorm raam heeft, kunt u bij ons terecht.

Houten jaloezieën kopen

Houten jaloezieën zijn de houten variant van aluminium jaloezieen. De jaloezieën zijn iets dikker en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze jaloezieën passen mooi bij rechte ramen, echter zijn deze iets zwaarder dan aluminium jaloezieën, waardoor de grootte van het raam en de plafondconstructie bepalend zijn voor het ophangen van deze jaloezieën.

GORDIJNEN EN ROLGORDIJNEN KOPEN IN BERGEN OP ZOOM

Rolgordijnen zijn een van de meest populaire zonwerende raambekledingen. Er zijn enorm veel mogelijkheden qua stof, kleur en afmeting. Met name voor kiepramen of naar binnen toe draaiende ramen zijn rolgordijnen zeer geschikt. Doordat de rolgordijnen precies op maat te maken zijn, passen bij vrijwel ieder raam. Naast rolgordijnen kunt u bij Mooie Vloeren Van Mano ook gewone gordijnen kopen. Deze zijn in alle lengtes en breedtes te bestellen. Wij maken uw gordijnen op maat, zodat ze altijd perfect bij uw interieur passen. Bekijk al onze gordijnen in onze showroom in Bergen op Zoom.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn toepasbaar voor vrijwel ieder raam en zijn erg sfeervol. De kenmerkende ‘vouw’ in deze gordijnen zorgt voor een moderne en rustige uitstraling. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stof. Daarnaast zijn plisségordijnen zon- en warmtewerend en verkrijgbaar in effen stoffen en stoffen met een patroon of structuur.

Duplégordijnen

Een duplégordijn is een dubbel plisségordijn met honingraatstructuur. Doordat er dubbele stoffen gebruikt zijn, isoleert een duplégordijn erg goed en houdt het de warmte buiten. Duplégordijnen zijn geschikt voor zowel grote als kleine ramen en zijn in veel verschillende kleuren, stoffen en maten verkrijgbaar. Maatwerk is ook mogelijk.

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met lamellen die je op verschillende manieren kunt openklappen. Shutters zijn een luxe variant van binnenzonwering en u heeft keuze uit verschillende soorten lamelbreedtes, maten en kleuren. Shutters kunnen precies op maat gemaakt worden en zijn bijvoorbeeld mooi voor ronde ramen of andere ramen met een bijzondere vorm.

Meer weten over binnenzonwering? Wij helpen u graag!

Wilt u graag binnenzonwering voor uw huis kopen en wilt u hier advies over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale binnenzonwering die precies bij uw woning en interieurstijl past.