COREtec vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

COREtec vloeren in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar PVC vloeren van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling? Dan is COREtec beslist een merk wat aan deze eisen voldoet. COREtec biedt veelzijdige designs in de meest uiteenlopende kleuren. Bovendien is Mooie Vloeren Van Mano de enige dealer in de regio van het volledige COREtec assortiment!

237 designs om uw woning mee te perfectioneren

Mooie Vloeren Van Mano is niet alleen dealer van COREtec, wij zijn ook de enige in de regio die het complete COREtec assortiment in de collectie hebben! Bent u dus op zoek naar een mooie vloer in een bijzondere kleur of met een bijzonder patroon van dit merk, dan vindt u dat zeker bij Mooie Vloeren van Mano. Met 237 PVC-designs is er altijd een vloer die bij uw wensen past. Wij hebben alle kleuren: van wit tot zwart en alles ertussenin. Daarnaast kunnen de vloeren met microvoegen en gekleurde voegen geplaatst worden en hebben ze een ultrarealistische reliëfdruk waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. In het assortiment zitten onder andere standaard planken, XL-planken tot 2,10m lengte, visgraat planken, planken in betonlook en PVC met tegellook.

Voordelen van COREtec vloeren

De vloeren van COREtec hebben verschillende voordelen, zo zijn alle vloeren:

 • Zeer stabiel
 • Geluidsdempend
 • Antistatisch
 • Slijtvast
 • 100% waterdicht
 • Huisdiervriendelijk
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Hoeven niet te acclimatiseren
 • Geschikt voor vloerverwarming en koeling
 • Standaard voorzien van een kurkonderlaag
 • Kunnen op iedere ondergrond geplaatst worden

COREtec PVC-vloer: ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling

Net als alle andere vloeren in ons assortiment zijn de COREtec vloeren zowel geschikt voor vloerverwarming als vloerkoeling. Een COREtec PVC-vloer heeft een goede warmtegeleiding en met deze vloer kan de vloerverwarming zonder problemen als hoofdverwarming gebruikt worden, zonder nadelige gevolgen voor de vloer. Daarbij zijn PVC-vloeren ook makkelijk schoon te houden en waterbestendig.

Hoge kwaliteit PVC-vloeren met tot 10dB geluidsreductie

Alle COREtec vloeren zijn klikPVC en hebben een geluidsreducerende werking tot 10dB. Dit zorgt voor een fijne akoestiek in iedere ruimte en het maakt de vloeren ook bijzonder geschikt voor appartementen. Dit is dus zowel fijn voor u als voor uw onder- en/of bovenburen. Bovendien zijn PVC-vloeren duurzaam en gaan ze jarenlang mee.

COREtec vloer: wat is de prijs?

PVC vloeren zijn iets duurder dan laminaatvloeren, maar door hun duurzame karakter zijn het absoluut vloeren waar u nog jaren plezier van heeft. Voor een COREtec vloer ligt de prijs dus iets hoger, echter betaalt zich dit op lange termijn uit doordat de vloeren onderhoudsarm zijn en zeer kras- en slijtbestendig. Er is geen standaardprijs voor COREtec vloeren, dit hangt af van uw gewenste keuze en de afmetingen van de vloer. Bent u benieuwd naar de prijs, dan kunt u altijd een kosteloze offerte bij ons opvragen.

COREtec vloeren in Bergen op Zoom bij u thuis bekijken

Ieder huis is anders en iedere vloer ook. Aangezien de lichtinval, plaatsing en de inrichting van uw woning van grote invloed kunnen zijn op uw vloerkeuze, hebben wij een speciale service voor onze klanten. Wanneer u bij ons in de showroom bent geweest en een aantal vloeren heeft gezien die u mooi vindt, komen we graag kosteloos bij u aan huis met stalen, zodat u de vloer in uw eigen omgeving kunt bekijken. Dit zijn grote, vierkante voorbeeldstalen, zodat u goed kunt zien of de vloer aan uw verwachting en wensen voldoet. U weet immers pas echt of een vloer bij u past, als u deze thuis heeft gezien. Ook COREtec vloeren in Bergen op Zoom bekijken of bij u thuis? Wij helpen u graag, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!