Laminaat vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Laminaat Bergen op Zoom

Wilt u laminaat in uw woning of bedrijfspand leggen? Kom dan kijken bij Mooie Vloeren Van Mano! Wij hebben een groot en divers assortiment laminaatvloeren die geschikt zijn voor iedere woning en ieder type interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtbruine warme kleur of een mooie grijstint? Wat u ook zoekt, bij ons vindt u een geschikte vloer!

Welke soorten laminaat zijn er?

Er zijn zeer veel verschillende soorten laminaat. Niet alleen is er ruime keuze uit kleuren en designs, het is ook nog eens verkrijgbaar voor een leuke prijs! Zo kunt u kiezen uit laminaat met of zonder een V-groef, laminaat met houtlook, laminaat met tegelmotief, of de zeer populaire betonlook of visgraatlaminaat. Ook kunt u kiezen voor extra brede of extra lange planken; onze grootste soort is tot wel 2,40m lang! De keuze is aan u.

M
A
N
O

Laminaat met tegelmotief

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit laminaat de uitstraling van tegels. Echte tegels zijn vaak erg duur in aanschaf en voelen ook koud aan. Tegellaminaat is daarentegen warmer aan de voeten en een stuk betaalbaarder dan tegels. Bovendien hebben ze wel de uitstraling van een tegel, waardoor je het verschil bijna niet kunt waarnemen met het blote oog.

Laminaat met v-groef

Bij Laminaat met v-groef wordt er geaccentueerd dat de vloer uit meerdere planken bestaat. Iedere plank heeft een zichtbare groef aan de zijkant. U kunt kiezen uit 2 of 4 voegen. Dat wil zeggen: bij twee voegen wordt vooral de lengte geaccentueerd van de planken, bij vier voegen is de groef zowel aan de zijkant als aan de korte zijden zichtbaar. Een laminaatvloer met v-groef lijkt qua uitstraling erg op een echte houten vloer, vandaar dat dit een zeer populaire vloer is.

Laminaat zonder v-groef

Laminaat zonder V-groef vormt als het ware één geheel. Er zijn geen voegen zichtbaar, waardoor de vloer een strak en modern uiterlijk krijgt. Wilt u graag dat u vloer een rustige uitstraling krijgt, kies dan voor laminaat zonder v-groef.

Laminaat met houtlook

Laminaat met houtlook is voorzien van een houtprint. Hierdoor lijkt het laminaat heel erg op echt hout, maar heeft het voordelen van laminaat. Daarnaast is laminaat met houtlook ook betaalbaarder dan echt hout.

Visgraatlaminaat

Visgraatlaminaat is laminaat met de uitstraling van echt hout, wat in een visgraatverbinding in huis wordt gelegd. Deze laminaatsoort past zowel in een klassiek interieur, als in een moderne en strak ingerichte woning. Het voordeel van visgraatlaminaat is dat het zeer kras- en slijtvast is en makkelijk in onderhoud is. Daarnaast is visgraatlaminaat waterbestendig en voorzien van een goed voelbare houtstructuur. 

Neem contact op met onze laminaatwinkel in Bergen op Zoom

Meer weten over onze laminaatvloeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte laminaatvloer voor uw woning.