Laminaat vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Laminaat Bergen op Zoom

Wilt u laminaat in uw woning of bedrijfspand leggen? Kom dan kijken bij Mooie Vloeren Van Mano! Wij hebben een groot en divers assortiment laminaatvloeren die geschikt zijn voor iedere woning en ieder type interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtbruine warme kleur of een mooie grijstint? Wat u ook zoekt, bij ons vindt u een geschikte vloer!

Welke soorten laminaat zijn er?

Er zijn zeer veel verschillende soorten laminaat. Niet alleen is er ruime keuze uit kleuren en designs, het is ook nog eens verkrijgbaar voor een leuke prijs! Zo kunt u kiezen uit laminaat met of zonder een V-groef, laminaat met houtlook, laminaat met tegelmotief, of de zeer populaire betonlook of visgraatlaminaat. Ook kunt u kiezen voor extra brede of extra lange planken; onze grootste soort is tot wel 2,40m lang! De keuze is aan u.

M
A
N
O

Laminaat met tegelmotief

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit laminaat de uitstraling van tegels. Echte tegels zijn vaak erg duur in aanschaf en voelen ook koud aan. Tegellaminaat is daarentegen warmer aan de voeten en een stuk betaalbaarder dan tegels. Bovendien hebben ze wel de uitstraling van een tegel, waardoor je het verschil bijna niet kunt waarnemen met het blote oog.

Laminaat met v-groef

Bij Laminaat met v-groef wordt er geaccentueerd dat de vloer uit meerdere planken bestaat. Iedere plank heeft een zichtbare groef aan de zijkant. U kunt kiezen uit 2 of 4 voegen. Dat wil zeggen: bij twee voegen wordt vooral de lengte geaccentueerd van de planken, bij vier voegen is de groef zowel aan de zijkant als aan de korte zijden zichtbaar. Een laminaatvloer met v-groef lijkt qua uitstraling erg op een echte houten vloer, vandaar dat dit een zeer populaire vloer is.

Laminaat zonder v-groef

Laminaat zonder V-groef vormt als het ware één geheel. Er zijn geen voegen zichtbaar, waardoor de vloer een strak en modern uiterlijk krijgt. Wilt u graag dat u vloer een rustige uitstraling krijgt, kies dan voor laminaat zonder v-groef.

Laminaat met houtlook

Laminaat met houtlook is voorzien van een houtprint. Hierdoor lijkt het laminaat heel erg op echt hout, maar heeft het voordelen van laminaat. Daarnaast is laminaat met houtlook ook betaalbaarder dan echt hout.

Visgraatlaminaat

Visgraatlaminaat is laminaat met de uitstraling van echt hout, wat in een visgraatverbinding in huis wordt gelegd. Deze laminaatsoort past zowel in een klassiek interieur, als in een moderne en strak ingerichte woning. Het voordeel van visgraatlaminaat is dat het zeer kras- en slijtvast is en makkelijk in onderhoud is. Daarnaast is visgraatlaminaat waterbestendig en voorzien van een goed voelbare houtstructuur. 

Neem contact op met onze laminaatwinkel in Bergen op Zoom

Meer weten over onze laminaatvloeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte laminaatvloer voor uw woning.

Wat klanten van ons vinden

Eric Griffioen
Eric Griffioen
16/12/2021
Het was me de zoektocht wel: de vloer op laten knappen. Onze vloer kon helaas niet opgeknapt. Afspraak gemaakt bij en met Mano Op een rustige en hartelijke wijze in gesprek gegaan. Wensen neergelegd, alle verschillende mogelijkheden bekeken. Mano neemt de tijd voor je, dat voelt goed. Uiteindelijk gekozen voor een Mooie Vloer van Mano. PVC visgraat Mano kan de naam veranderen naar GVVM, Geweldige Vloer van Mano
Robert Entjes
Robert Entjes
08/12/2021
2 jaar geleden bij Mano mooie Coretec vloer besteld en laten leggen in de gehele woning (2 woonlagen). Bij Mano krijg je een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een snelle, goede en duidelijke communicatie. Hij denkt goed mee. Kleine problemen worden ook snel opgelost. Erg fijne man om zaken mee te doen. Zeer te spreken over de goede service. Zelfs 2 jaar na levering reageert hij meteen als wij een vraag hebben over onze vloer. Wij raden Mooie Vloeren van Mano zeker aan. Robert
Bart de Crom
Bart de Crom
07/12/2021
Top Tent. Prachtige vloeren en geweldig geholpen door Mano. Het resultaat is geweldig geworden.
Sabina Meerman
Sabina Meerman
05/12/2021
2 Jaar geleden onze vloer hier aangeschaft. Zeer vriendelijk geholpen. Mano wist ons goed te adviseren.
Pascal de Groot
Pascal de Groot
04/12/2021
mooie winkel met persoonlijk en professioneel advies, helpt je om de juiste vloer te kiezen.
Janneke BOZ
Janneke BOZ
26/10/2018
Mooie nieuwe vloerenzaak aanwinst voor de stad