Gordijnen van Mart Visser

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Mart Visser gordijn

Door het succes van Mart Visser Carpets, heeft de Nederlandse couturier en beeldend kunstenaar zijn passie voor uw interieur doorgezet in een lijn met raamdecoratie. U kunt dus niet alleen een vloerkleed van Mart Visser in huis halen, maar ook een echt Mart Visser gordijn. De Mart Visser vitrage is ontworpen in samenwerking met Headlam.

Mart Visser vitrage: unieke gordijnen door Mart Visser

De Mart Vitrage bestaat uit meer dan 20 elegante stoffen, die divers uitgewerkt zijn. Zo heeft u verduisterende tot transparante gordijnen van Mart Visser. U heeft dessins met grove reliëf of juist een verfijnde changeant effect. De collectie staat voor hoogwaardige materialen, klasse en souplesse. De Mart Visser gordijnstoffen zijn bovendien duurzaam geproduceerd.

Mart Visser gordijnen voor een goede prijs

De Mart Visser gordijnen tegen scherpe prijs kopen? Daarvoor komt u naar Mooie Vloeren Van Mano. De Mart Visser gordijnen collectie bestaat uit verschillende stoffen en dessins, die verschillende prijskaartjes hebben. Zo heeft u voor verschillende budgetten, mooie gordijnen van Mart Visser in huis hangen. Daarnaast kunt u de gordijnen mooi mixen en matchen met de vloerkleden van Mart Visser.

Gordijnen van Mart Visser: gordijnstoffen die het ontwerp afmaken

Bent u op zoek naar stijlvolle, unieke gordijnen van mooie gordijnstoffen? De Mart Visser gordijnstoffen zijn geïnspireerd door de Haute Couture collecties en verschillende schetsen voor de abstracte schilderijen, installaties en sculpturen van Mart Visser. Bij het ontwerpen van de Mart Visser gordijnen was de mix & match trend erg belangrijk, deze trend is toegepast bij de samenstelling van de Mart Visser gordijnen collectie. In de kleurenpaletten kunt u naturel- en aardetinten, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties, poedertinten en grove uni’s vinden. Voor elk interieur is een bijpassend gordijn van Mart Visser te vinden.

Artwork FR

Back-Up

Catch A Glimpse

High Value FR

Koop de Mart Visser gordijnen collectie nu bij Mooie Vloeren Van Mano!

De Mart Visser gordijnen collectie haalt u natuurlijk bij Mooie Vloeren Van Mano. Wij kunnen u bovendien helpen met advies, zodat u een passende tint en dessin kiest voor in uw interieur. Wilt u het liefst de Mart Visser gordijnstoffen in het echt zien? Maak dan een afspraak in onze showroom in Bergen op Zoom.