PVC Vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Grootste collectie PVC-vloeren te Bergen op Zoom

Bij Mooie Vloeren Van Mano vindt u een zeer ruime collectie PVC-vloeren van diverse merken. Met meer dan 300 verschillende soorten PVC in onze collectie, is er altijd wel een kleur en design wat bij u past. Bekijk onze PVC-vloeren in onze showroom te Bergen op Zoom of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

De voordelen van een PVC-vloer

PVC-vloeren zijn heel populair en een geliefd vloertype. Niet zo gek natuurlijk, want PVC-vloeren zijn nagenoeg onverwoestbaar, hebben een lange levensduur en zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Daarnaast biedt een PVC-vloer ook nog andere voordelen;

  • Makkelijk in onderhoud;
  • Duurzaam materiaal;
  • Kras-, slijt-, en vochtbestendig;
  • Ideaal voor vloerverwarming;
  • Geluiddempende werking;
  • Geschikt voor badkamers en keukens.

Wat is een PVC-vloer?

Een PVC-vloer is een kunststof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC. Deze vloeren zijn ontwikkeld als alternatief voor houten, natuurstenen en laminaatvloeren. Het is een zeer hoogwaardig materiaal wat door de huidige designtechnieken niet meer van echt te onderscheiden is. Zo zijn er PVC-vloeren met houtlook, maar ook een tegelvariant of een visgraatontwerp is mogelijk. Het is tevens mogelijk om PVC met een clicksysteem te bestellen. Dit zijn PVC-stroken die al verlijmd zijn op een ondervloer. Deze stroken kun je heel eenvoudig in elkaar klikken (vergelijkbaar met clicklaminaat), waardoor er geen lijm aan het leggen te pas komt. Er is dus voor iedere stijl en elk budget een PVC-vloer te vinden!

M
A
N
O

Verschillende soorten en merken PVC-vloeren bij mano vloeren te Bergen op zoom

Gaat uw voorkeur uit naar een PVC-vloer met houtlook, tegellook of wilt u liever uw PVC in visgraatmotief laten leggen? En kiest u voor een extra dunne PVC-vloer van 4mm dik of wilt u het liefste een 8mm-variant? PVC is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een licht- tot donkerbruine vloer, maar ook antraciet, zwart, beige, taupe, (licht)grijs en wit zijn mogelijke kleuren. In ons assortiment vindt u PVC-vloeren van de merken: COREtec, Parquet Vinyl, TDF en Solcora. Iedere vloer heeft zijn eigen unieke voordelen en eigenschappen dus laat u gerust vrijblijvend informeren.

Maak een afspraak

Bent u overweldigd door de mogelijkheden en wilt u advies over PVC? Maak dan vrijblijvend een afspraak, door ons te bellen of mailen. Wij adviseren u graag over alle merken en opties, zodat we samen met u uw ideale vloer vinden.