Trappen

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Trappen vernieuwen met houten of PVC overzettreden

Is uw trap toe aan een metamorfose? Wij geven uw bestaande trap een volledige makeover met houten of PVC overzettreden. Hiermee ziet uw trap er weer als nieuw uit en kunt u er nog vele jaren plezier van hebben. Lees hier alles over traprenovaties en onze werkwijze.

Wat zijn de voordelen van een traprenovatie?

Een traprenovatie geeft een makeover aan uw trap en kan een oude trap weer als nieuw laten uitzien. Uw trap laten renoveren geeft ook een waardevermeerdering aan uw huis en het is goedkoper dan een compleet nieuwe trap te laten plaatsen. Bovendien kunt u een trap door een traprenovatie helemaal laten aansluiten op uw wensen. Zo kunt u de traptreden laten matchen met de vloer en ervoor kiezen om verlichting toe te voegen aan uw traptreden. Dit is zowel mooi als functioneel, doordat ook ‘s avonds de traptreden beter zichtbaar zijn. U kunt uw trap tevens van antislipstrips voorzien, of uw trap bekleden met stof. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie over traprenovaties wilt hebben. U kunt ook bij ons terecht voor vloerrenovaties.

PVC Overzettreden

Kiest u voor PVC-overzettreden? Wij werken met Europees gepatenteerde en zeer robuuste PVC-overzettraptreden. Op al onze PVC-overzettreden voor uw trap krijgt u 15 jaar garantie en u heeft keuze uit ruim 20 verschillende kleuren in zowel hout- als betonlook. Gaat u uw traptreden met PVC overzettreden renoveren, dan kunnen ook de zijkanten worden bekleed met PVC. Ledverlichting behoort tevens tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Houten overzettreden

Wij kunnen uw trap voorzien van massief eikenhouten overzettreden in iedere gewenste kleur en stijl. Kiest u voor houten overzettreden, dan kunnen deze naar wens op kleur worden afgewerkt met een kleurolie. De keuze die u heeft is enorm: er zijn tientallen kleuren leverbaar, van wit naar zwart en alles daartussenin. Onze massief houten overzettreden van het beste eiken zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw trap, maar het maakt de trap tevens veiliger. Overweegt u dus om voor massieve overzettreden te kiezen, kom dan zeker een bezoekje brengen aan onze showroom!

Voor iedere soort trap ruime keuze in houten of PVC-overzettreden voor uw traprenovatie

Doordat wij een zeer groot assortiment PVC- en houtproducten hebben, kunnen wij in iedere gewenste kleur en afmeting uw trap renoveren. U kunt zelf kiezen welke afwerking u wilt. Ook afwijkende maten of trapopstellingen zijn geen enkel probleem voor ons: wij zorgen ervoor dat uw trap volledig naar wens gerenoveerd wordt en dat u hier geen omkijken naar heeft. Bekijk de verschillende soorten hout en PVC in onze showroom en laat u adviseren houten overzettraptreden of juist de PVC-variant. Wij staan graag voor u klaar!