Wehlton Shutters

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Wehlton shutters

De producten van Wehlton zijn gemaakt van goede kwaliteit hout. De Wehlton shutters voegen sfeer toe aan uw eigen interieur. Bij Mooie Vloeren Van Mano leveren we ook de verschillende Wehlton raamdecoratie, zoals shutters en jaloezieën. Bekijk hier het assortiment Wehlton shutters en Wehlton jaloezieën.

Wat maakt Wehlton shutters uniek?

De Wehlton shutters zijn gemaakt van hoogwaardig Phoenix. Phoenix is een stabiele houtsoort met een mooie structuur. Het is licht van gewicht en heeft een uitstekende kwaliteit. Daarom kunt u lang blijven genieten van uw Wehlton shutters. Daarnaast hebben de Wehlton shutters een uitgebreid kleurenpalet, zodat u ze gemakkelijk aan kunt passen aan de andere kleuren in uw interieur. Er zijn vier verschillende lamel maten voor de Wehlton shutters en u kunt kiezen uit drie verschillende soorten afwerking: smooth, open finish en lime wash.

Wehlton houten jaloezie: op maat gemaakt voor elk raam

Een Wehlton houten jaloezie kunt u perfect aanpassen aan uw interieur, want Wehlton biedt hier uitgebreide opties voor. De Wehlton jaloezieën wordt op maat gemaakt, waardoor deze een eigen speciale en karakteristieke uitstraling geeft aan uw woning. Een Wehlton houten jaloezie is verkrijgbaar in wel drie verschillende houtsoorten, namelijk: basswood, abachi en bamboe. Daarnaast hebben wij een uitgebreid kleurenpalet voor de Wehlton jaloezieën en vijf lamel maten. Het is ook mogelijk om de Wehlton jaloezieën automatisch aan te sturen met Domotica.

Alle Wehlton raamdecoratie in ons assortiment

Bent u op zoek naar de juiste Wehlton raamdecoratie voor bij u thuis? Wij geven u graag advies over de Wehlton shutters of Wehlton jaloezieën. De Wehlton raamdecoratie staat garant voor goede kwaliteit en duurzame producten. Daarom kunt u lang blijven genieten van de Wehlton raamdecoratie die u kiest, welke Wehlton producten u ook kiest.

Koop uw Wehlton jaloezieën of shutters bij Mooie Vloeren Van Mano

Bij Mooie Vloeren Van Mano kunt u zeker terecht voor het kopen van verschillende soorten Wehlton raamdecoratie. Weet u niet zeker of u Wehlton shutters of Wehlton jaloezieën in huis wilt halen? Kom gerust langs in onze showroom te Bergen op Zoom. U maakt eenvoudig online een afspraak, zo kunnen wij alle tijd nemen om u zo goed mogelijk te helpen.