Vloerkleden van Mart Visser

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Vloerkleed van Mart Visser

Bij Mooie Vloeren Van Mano hebben we nu ook vloerkleden van een van de meest bekende ontwerpers en beeldend kunstenaars van Nederland: Mart Visser. Mart Visser Carpets is een samenwerking van Mart Visser en vloerkleden fabrikant Karpi. Een vloerkleed van Mart Visser is uniek, maar past bij elke interieurstijl. Wilt u een Mart Visser tapijt kopen? Kom dan binnenkort eens langs in onze showroom!

Mart Visser Carpets: koop een echt Mart Visser kleed

De vloerkleden van Mart Visser Carpets bestaan uit 8 soorten karpetten. Het uiterlijk van de vloerkleden zijn geïnspireerd door een serie abstracte schilderijen van Mart Visser zelf. Een Mart Visser kleed is betaalbaar en handgemaakt, daarnaast zijn de verschillende stijlen beschikbaar in allerlei kleuren.

Waarom een Mart Visser karpet kopen?

Een Mart Visser karpet is een echte aanwinst voor elke interieurstijl. U kunt altijd een passend Mart Visser kleed vinden voor uw interieur, of u nu kiest voor warme tinten, een blikvanger of een Mart Visser vloerkleed in ronde vorm. Omdat de ontwerpen geïnspireerd zijn door schilderijen van Mart Visser zelf, heeft u als het ware een schilderij op uw vloer liggen. Dat geeft uw interieur een unieke twist!

Vloerkleed van Mart Visser: Vernon en andere stijlen

De volgende 8 stijlen zie je bij een vloerkleed van Mart Visser Carpets:

Berger

De Berger karpets zijn een schilderij op je vloer. Het landschap vanuit een vliegtuig was de inspiratie voor dit kleed.

Metral

Het karpet Metral is een vloerkleed met rustige, natuurlijke kleuren. Deze karpets passen zeer goed in klassieke, moderne en landelijke interieurstijlen.

Cendre

Cendre is beschikbaar in verschillende kleuren. Het ontwerp is ontstaan door met karton te vegen op een schildersdoek met nog natte verf.

Prosper

Bent u juist op zoek naar een echte blikvanger voor uw vloer? Dan is het Prosper karpet geschikt voor u. Het is een waar kunstwerk voor op uw vloer!

Crushed Velvet

De versleten look van de Crushed Velvet stijl geeft een echt vintage-effect, wat zeer trendy is op dit moment.

Velvet Touch

De Velvet Touch is een lekker zacht vloerkleed. Dit Mart Visser vloerkleed is ook rond verkrijgbaar, naast de standaard vorm. Mart Visser heeft deze ook thuis liggen!

Harper

Als u van warme en volle kleuren houdt, dan past het design Harper zeker bij u. Dit Mart Visser tapijt heeft een abstract uiterlijk, wat in verschillende interieurstijlen past.

Vernon

Het karpet van Mart Visser Vernon is beschikbaar in verschillende kleuren en zorgt voor een intens gevoel. Er is ook een bijpassend kussen voor de Mart Visser Vernon.

Mart Visser tapijt of Mart Visser vloerkleed rond bestellen?

Bent u op zoek naar een Mart Visser vloerkleed, rond of een andere vorm? De 8 verschillende ontwerpen hebben elk een uniek uiterlijk en passen bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast is elk vloerkleed van Mart Visser handgemaakt en te koop voor een betaalbare prijs. U hoeft dus geen gigantische bedragen neer te leggen om uw interieur een luxe uitstraling te geven. Koop uw Mart Visser tapijt daarom bij Mooie Vloeren Van Mano, u kunt de dessins komen bekijken in onze showroom te Bergen op Zoom. Maak snel een afspraak!