Houten vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Houten vloer of parket vloer kopen in Bergen op Zoom

Houdt u van kwaliteit? Dan kunt u de charme van een echte houten vloer vast waarderen. Een houten vloer is duurzaam, straalt klasse uit en is toepasbaar in vele interieurs. Kiest u voor een echte houten vloer, dan weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. Parket is tevens een veelgekozen vloer voor woningen. U kunt parket voor iedere ruimte in huis gebruiken. Van woonkamer, tot slaapkamer en van keuken tot zelfs badkamers! Tegenwoordig is parket in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar dus er is altijd een juiste parketsoort voor uw woning! Het is ook mogelijk om deze houten vloeren te combineren met vloerverwarming.

Geef uw vloer karakter met een Echte houten vloer van MAno te Bergen op zoom

Hout staat bekend om zijn luxe uitstraling en past bij iedere woonstijl en interieur. Geen wonder dus, dat deze vloersoort al jarenlang populair is voor zowel woningen als bedrijven. Net zoals niet één boom hetzelfde is, geldt hetzelfde voor planken van massief hout. Iedere houten plank heeft zijn eigen kenmerkende ‘tekening’ in het hout, zijn eigen nerfstructuur en zijn eigen uitstraling. Dit zorgt ervoor dat iedere houten vloer die door ons gelegd wordt uniek is. Bovendien geeft het veel sfeer en karakter aan een ruimte.

Maatwerk eikenhouten vloeren: kies uit meer dan 60 kleuren en bepaal zelf de gewenste afwerking

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardig afgewerkte eikenhouten vloeren. Met meer dan 60 kleuren eikenhout in ons assortiment, kunt u zelf uw perfecte vloer kiezen en samenstellen. Zo bieden we onder andere lichte, donkere, vergrijsde en geborstelde eikenhouten vloeren aan en speciale patroonvloeren. Daarnaast heeft u zeer ruime keuze uit verschillende breedtes planken. Zo bieden we planken van 8 tot en met 38 centimeter, waarbij iedere gewenste afwerking mogelijk is. Zo kunt u kiezen voor hout met een verouderde look, met of zonder v-groef, met of zonder noest of juist een extra kleine noest. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Mooie Vloeren Van Mano kunt u uw vloer in iedere gewenste stijl en afwerking op maat laten maken.

EIKENHOUT IN 5 VERSCHILLENDE KWALITEITEN

Wij bieden 5 kwaliteitssoorten aan voor onze eikenhouten vloeren. Het maakt hierbij niet uit welke soort eikenhouten vloer u kiest. U heeft keuze uit de volgende kwaliteiten:

  • Noestvrij
  • Met noest tot 15mm
  • Met noest tot 30mm 
  • Met noest tot 50mm
  • Met noest tot 70mm en groter

Noestvrij hout wordt met de hand geselecteerd na het productieproces en heeft geen enkele noest in het hout zitten. Dit zorgt voor een egale en rustige uitstraling van uw vloer. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit hout met noest. Het aantal millimeters geeft hierbij de maximale grootte van de noest aan. Zo kunt u kiezen uit hout met een noestgrootte tot 15mm, 30mm, 50mm en 70mm of groter. De noestgrootte is hierbij bepalend voor de uitstraling van het hout.

ONTDEK DE VELE VOORDELEN VAN HOUTEN VLOEREN​

Echte houten vloeren zijn al jaren zeer geliefd voor woningen en bedrijven. Hout heeft vele positieve eigenschappen die bijdragen aan uw wooncomfort. Zo is een houten vloer;

  • Duurzaam (ook na lang intensief gebruik)
  • Tijdloos
  • Makkelijk in onderhoud
  • Karakteristiek: niet één vloer is hetzelfde
  • Eco-vriendelijk door het natuurlijke materiaal

Wilt u advies over de verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan adviseren over de verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen die passen bij uw wensen. Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of meer informatie.

Een parketvloer heeft verschillende voordelen. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat een parketvloer zeer goed isoleert. Een parketvloer ziet er bovendien stijlvol uit en is door de dikte van het materiaal zeer duurzaam. Het is ook mogelijk om oudere parketvloeren op te schuren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Hierdoor bent u dus verzekerd van vele jaren woongenot, wanneer u kiest voor een parketvloer. Een aantal parketvloeren zijn tevens te combineren met vloerverwarming, al is het wel afhankelijk van het type parket wat u kiest. Daarnaast is parket verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en stijlen en kunt u zelf de afwerking kiezen. Zo zijn er parketsoorten die bestaan uit esdoorn, teak en zelfs bamboe. Tegelijkertijd zijn deze parketsoorten legbaar in ieder gewenst legpatroon. U kunt dus kiezen voor rechte planken, maar ook voor een visgraatmotief of mozaïekvorm. Hierdoor kunt u verrassende combinaties maken met parket en kunt u uw vloer volledig laten aansluiten op uw woondroom!

Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Voor parket zijn er twee opties om het materiaal mee te behandelen. Zo kunt u kiezen voor lakken en oliën. Uiteraard is het ook mogelijk om het parket onbehandeld te laten, echter biedt een afwerking wel een extra bescherming voor uw vloer. Kiest u ervoor om uw parketvloer te laten lakken, dan kiest u voor een onderhoudsvriendelijke afwerking. De lak of vernis zorgt ervoor dat de toplaag van de vloer goed afgesloten wordt en uw vloer een extra beschermlaag krijgt. Het is ook mogelijk om parket af te werken met oliën. Dit geeft een matte en natuurlijke uitstraling aan uw vloer. De olie vormt geen oppervlaktelaag, waardoor het hout kan blijven ademen. Wilt u meer weten over onze afwerkingsopties? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk verschillende houten vloeren en parketvloeren in onze showroom te Bergen op Zoom

We kunnen u vertellen over onze houten vloeren en parketvloeren, maar liever laten we het u zelf ervaren! Kom daarom naar onze showroom om de parketvloeren te bekijken en laat u adviseren over de vele mogelijkheden. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte parketvloer. Mail of bel ons voor een afspraak, dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben om alle opties met u door te nemen.