Quick-Step vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Quick-Step vloeren in Bergen op Zoom

Quick-Step-vloeren staan erom bekend dat ze zeer duurzaam zijn, van hoge kwaliteit en dat ze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden zijn. Wilt u een laminaatvloer leggen en bent u op zoek naar Quick-Step-vloeren in Bergen op Zoom? Kom dan langs bij Mooie Vloeren Van Mano. Hier vindt u een ruim aanbod laminaatvloeren van het merk Quick-Step.

Makkelijk te plaatsen Quick-Step-vloer van hoge kwaliteit

Quick-step-laminaat is verkrijgbaar in diverse designs. Door de authentieke, natuurlijke ontwerpen zijn Quick-Step-vloeren vrijwel niet van echt hout te onderscheiden. De laminaatvloeren met houtlook zijn voorzien van nerven, noesten, barsten en groeven, waardoor de vloer niet onderdoet voor echt hout. De Quick-Step vloeren zijn daarnaast makkelijk in onderhoud en ze behouden hun kleur door de jaren heen. U zult dus nog vele jaren plezier hebben van uw Quick-Step-vloer.

60 soorten Quick-Step-laminaat

Bij Mooie Vloeren Van Mano heeft u de keuze uit maar liefst 60 verschillende soorten Quick-Step-laminaatvloeren. Zo kunt u onder andere kiezen uit geborsteld eiken, Merbau, Zachte Patina eik, gebarsten eik natuur en Notelaar Chique. De kleuren variëren van natuurtinten zoals warmbruin, wit, beige, donkerbruin en licht- en donkergrijs tot rood, roze en zwart. Bovendien zijn de laminaatvloeren antislip, geschikt voor vloerverwarming en beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes tot wel 205cm.

Laminaat van Quistep: kras- en waterbestendig

Al het laminaat van Quick-Step is kras- en waterbestendig. Dit betekent dat het laminaat huisdiervriendelijk en bestand tegen de indruk van meubelpoten en stoelwielen is. Ook wanneer u een keertje water of vloeistoffen morst op deze vloer is er geen man overboord, de vloeren zijn door hun innovatieve HydroSeal-coating bestand tegen vloeistoffen waardoor vlekken en andere waterschade geen kans krijgen. U kunt de vloeren makkelijk schoonhouden met een bezem, stofzuiger of dweil.

Duurzame laminaatvloeren een lange levensduur

Quick-Step-vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarom is er gekozen voor een duurzaam en milieuvriendelijk ontwerp. De vloeren zijn zelfs zo milieuvriendelijk geproduceerd, dat ze het EU-milieukeurmerk hebben gekregen. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van ten minste 80% duurzaam ontgonnen hout. Het hout bevat ook geen gevaarlijke stoffen in hun samenstelling en de productie vindt plaats in energiezuinige fabrieken. Op iedere Quick-Step-vloer zit tevens 25 jaar garantie en de laminaatplanken zijn gemakkelijk te plaatsen, repareren en verwijderen. Mocht zich dus toch eens een ongelukje met een plank voordoen, dan is dit makkelijk te herstellen. Hierdoor garandeert Quick-Step een hoge kwaliteit vloer met een lange levensduur.