Quick-Step vloeren

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit

Quick-Step vloeren in Bergen op Zoom

Quick-Step-vloeren staan erom bekend dat ze zeer duurzaam zijn, van hoge kwaliteit en dat ze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden zijn. Wilt u een laminaatvloer leggen en bent u op zoek naar Quick-Step-vloeren in Bergen op Zoom? Kom dan langs bij Mooie Vloeren Van Mano. Hier vindt u een ruim aanbod laminaatvloeren van het merk Quick-Step.

Makkelijk te plaatsen Quick-Step-vloer van hoge kwaliteit

Quick-step-laminaat is verkrijgbaar in diverse designs. Door de authentieke, natuurlijke ontwerpen zijn Quick-Step-vloeren vrijwel niet van echt hout te onderscheiden. De laminaatvloeren met houtlook zijn voorzien van nerven, noesten, barsten en groeven, waardoor de vloer niet onderdoet voor echt hout. De Quick-Step vloeren zijn daarnaast makkelijk in onderhoud en ze behouden hun kleur door de jaren heen. U zult dus nog vele jaren plezier hebben van uw Quick-Step-vloer.

60 soorten Quick-Step-laminaat

Bij Mooie Vloeren Van Mano heeft u de keuze uit maar liefst 60 verschillende soorten Quick-Step-laminaatvloeren. Zo kunt u onder andere kiezen uit geborsteld eiken, Merbau, Zachte Patina eik, gebarsten eik natuur en Notelaar Chique. De kleuren variëren van natuurtinten zoals warmbruin, wit, beige, donkerbruin en licht- en donkergrijs tot rood, roze en zwart. Bovendien zijn de laminaatvloeren antislip, geschikt voor vloerverwarming en beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes tot wel 205cm.

Laminaat van Quistep: kras- en waterbestendig

Al het laminaat van Quick-Step is kras- en waterbestendig. Dit betekent dat het laminaat huisdiervriendelijk en bestand tegen de indruk van meubelpoten en stoelwielen is. Ook wanneer u een keertje water of vloeistoffen morst op deze vloer is er geen man overboord, de vloeren zijn door hun innovatieve HydroSeal-coating bestand tegen vloeistoffen waardoor vlekken en andere waterschade geen kans krijgen. U kunt de vloeren makkelijk schoonhouden met een bezem, stofzuiger of dweil.

Duurzame laminaatvloeren een lange levensduur

Quick-Step-vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarom is er gekozen voor een duurzaam en milieuvriendelijk ontwerp. De vloeren zijn zelfs zo milieuvriendelijk geproduceerd, dat ze het EU-milieukeurmerk hebben gekregen. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van ten minste 80% duurzaam ontgonnen hout. Het hout bevat ook geen gevaarlijke stoffen in hun samenstelling en de productie vindt plaats in energiezuinige fabrieken. Op iedere Quick-Step-vloer zit tevens 25 jaar garantie en de laminaatplanken zijn gemakkelijk te plaatsen, repareren en verwijderen. Mocht zich dus toch eens een ongelukje met een plank voordoen, dan is dit makkelijk te herstellen. Hierdoor garandeert Quick-Step een hoge kwaliteit vloer met een lange levensduur.

Wat klanten van ons vinden

Eric Griffioen
Eric Griffioen
16/12/2021
Het was me de zoektocht wel: de vloer op laten knappen. Onze vloer kon helaas niet opgeknapt. Afspraak gemaakt bij en met Mano Op een rustige en hartelijke wijze in gesprek gegaan. Wensen neergelegd, alle verschillende mogelijkheden bekeken. Mano neemt de tijd voor je, dat voelt goed. Uiteindelijk gekozen voor een Mooie Vloer van Mano. PVC visgraat Mano kan de naam veranderen naar GVVM, Geweldige Vloer van Mano
Robert Entjes
Robert Entjes
08/12/2021
2 jaar geleden bij Mano mooie Coretec vloer besteld en laten leggen in de gehele woning (2 woonlagen). Bij Mano krijg je een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een snelle, goede en duidelijke communicatie. Hij denkt goed mee. Kleine problemen worden ook snel opgelost. Erg fijne man om zaken mee te doen. Zeer te spreken over de goede service. Zelfs 2 jaar na levering reageert hij meteen als wij een vraag hebben over onze vloer. Wij raden Mooie Vloeren van Mano zeker aan. Robert
Bart de Crom
Bart de Crom
07/12/2021
Top Tent. Prachtige vloeren en geweldig geholpen door Mano. Het resultaat is geweldig geworden.
Sabina Meerman
Sabina Meerman
05/12/2021
2 Jaar geleden onze vloer hier aangeschaft. Zeer vriendelijk geholpen. Mano wist ons goed te adviseren.
Pascal de Groot
Pascal de Groot
04/12/2021
mooie winkel met persoonlijk en professioneel advies, helpt je om de juiste vloer te kiezen.
Janneke BOZ
Janneke BOZ
26/10/2018
Mooie nieuwe vloerenzaak aanwinst voor de stad