Over ons

Persoonlijk advies
25+ jaar ervaring
Showroom
De beste kwaliteit
Mano en Cindy

Sinds 1 november 2018 zijn mijn vrouw en ik de trotse eigenaren van een schitterende showroom in ’t Vierkantje te Bergen op Zoom. In een schitterend ruim 700 jaar oud pand worden, zoals de naam van de winkel al doet beloven, fantastisch mooie vloeren getoond. Kijk verder op deze website en zie de vele mogelijkheden op het gebied van schitterende vloeren maar beter nog, kom een keertje langs, u bent van harte welkom. Mooie Vloeren Van Mano is voor Bergen op Zoom en omgeving onder andere exclusief dealer van de schitterende laminaatvloeren van FLOER en houten vloeren van Origineel Chapel Parket. Daarnaast staan er sterke merken als het Amerikaanse COREtec met zijn pvc vloeren en uit Noorwegen het kwalitatief hoogstaande laminaat van Berry Alloc. Wij hebben tevens een collectie waterbestendige laminaat van het Belgische Quick Step. Ook voor schaderapportage bent u bij ons aan het juiste adres. Met een goed onderbouwd en gedegen rapport kunt u bij schade met een gerust hart uw verzekering inschakelen.

De showroom is geopend op  dinsdag, donderdag en vrijdag van 13-17uur en op zaterdag van 10-17uur. Op maandag en woensdag kunt u met een afspraak terecht, u kunt dan in alle rust onder het genot van een kopje koffie of thee de stalen bekijken.

Wat vinden onze klanten van ons
Eric Griffioen

Met eerlijke uitleg kwam het bericht dat wij al verwachtten: na waterschade is de vloer niet op te knappen. Dus op zoek naar een nieuwe vloer:
We kwamen bij Mooie Vloeren Van Mano, en MOOI zijn ze
We kregen eerlijke woorden van Mano
We bestelden een Mooie Vloer bij Mano
We kregen een Geweldige Vloer van Mano

Elise van Nispen
Goede en vriendelijke service
Afspraak is afspraak
Nette oplevering
Ruim aanbod in vloeren
Vakwerk
Arianne van Bilsen-Rietveld

Alleen maar goede en super service gehad. In tijden van (corona) crises weten ze ook Top te handelen. Kwaliteit van de trap incl. plaatsen erg blij mee. Vloer zelf gelegd maar kwaliteit van de vloer ook erg goed.

Jacqueline Mulders
Wij hebben bij Mano gekozen om onze trap te laten renoveren. Deze week hebben ze de trap gerenoveerd. Wat een vakwerk en service. Dank je wel Mooie Vloeren Van Mano. Het is super mooi gedaan en wij zijn er erg blij mee.
Groetjes Winnie en Jacqueline
Sabina Meerman
Heel blij met mijn “mooie vloer van Mano!”
Super kwaliteit. Wordt intensief gebruikt, en ook heerlijk dat hij zo “stil” is als er kindjes met bv blokken of auto’s op spelen.