Over ons

Na ruim 25 jaar in de vloerenbranche actief te zijn geweest in verschillende functies heb ik besloten om op 1 november 2018 een eigen vloerenspeciaalzaak te openen.
In al deze jaren heb ik uiteraard een berg ervaring opgedaan, ik heb me dan ook vol zelfvertrouwen in dit nieuwe avontuur kunnen storten.
Mijn showroom bevindt zich in 't Vierkantje naast de bibliotheek in het historische centrum van Bergen op Zoom met meer dan voldoende parkeergelegenheid op 1 minuut afstand lopen.
' de Verkeerde Wereld" heet het ruim 700 jaar oude pand waarin ik mijn vloeren laat zien op grote, representatieve stalen.
Mijn gehele assortiment laminaat-, pvc- en parketvloeren is louter afkomstig van hoog aangeschreven fabrikanten/leveranciers voor wie kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid zijn, denk hierbij aan topmerken als Origineel Chapel Parket ( exclusief in Bergen op Zoom bij MVVM ), COREtec en Meister.
Alle getoonde vloeren in de winkel zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en daarmee dan ook bijvoorbeeld geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.
Ondanks de hoge kwaliteitsstandaard die ik hanteer verkoop ik mijn vloeren toch al vanaf € 19,95/m².
Gaat u in een appartement wonen en heeft u daarbij benedenburen dan kan er toch nagenoeg uit het hele assortiment een vloer worden gekozen die voldoet aan de in de meeste gemeenten gehanteerde 10dB geluidsreductieëis
Ook voor een proffesionele trap make-over bent u bij mij aan het juiste adres.
Meestal geef ik mijn klant een aantal borden mee naar huis zodat deze die met de juiste lichtinval en eigen meubelen daar het beste kan beoordelen.
Ook advies aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheden, bel of mail ons en we maken samen een afspraak bij u thuis.
Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt kom ik persoonlijk op locatie de vloer inmeten waarbij ik gelijk ook de staat van de ondervloer kan beoordelen, dit voorkomt onaangename verassingen ( lees: extra kosten ) achteraf.
In een later stadium wordt de vloer bij u in huis geleverd en daar op de juiste manier en plaats wegegelegd zodat u of een van onze leggers gelijk een goede start kan maken bij aanvang van de werkzaamheden.
Door de toenemende drukte is vanaf 1 oktober 2019 mijn vrouw ook 4 dagen per week in de showroom te vinden, dit geeft mij meer mogelijkheden om naar de klant toe te gaan en alles op locatie te bespreken.

Kortom, bent u op zoek naar een mooie vloer en wilt u daarbij een eerlijk advies kom dan gerust eens langs in mijn showroom.
Onder het genot van een kopje koffie of thee tonen wij u de diverse mogelijkheden die aansluiten op uw wensen.

Mano en Cindy.